Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@22:47:11 GMT

فیش حقوقی نجومی در وزارت بهداشت +عکس

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۸۰۵۰۷

فیش حقوقی نجومی در وزارت بهداشت +عکس

خرداد: در حالی که اخیرا بسیاری از پزشکان و اعضای کادر بهداشت و درمان کشور به دلیل تاخیر در حقوق با مشکلات جدی مواجه‌اند مدیران سازمانی که قرار بوده مطالبات آن‌ها را پیگیر باشند حقوق‌هایی نجومی دریافت می‌کنند.

سازمان نظام پزشکی یکی از بزرگترین و قدیمی‌ترین سازمان کشور است که بیش از ۶۲ سال قدمت دارد. تعیین تعرفه خدمات تشخیصی درمانی در بخش خصوصی، صدور پروانه مطب شاغلین بخش خصوصی، رسیدگی انتظامی به تخلفات حرفه‌ای شاغلین حرف پزشکی از طریق هیات‌های انتظامی، ثبت نام و صدور گواهی عضویت، تعیین ضوابط و نظارت بر تبلیغات پزشکی از جمله برنامه‌های این سازمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نظام پزشکی از زمان تشکیل تاکنون با موضوعات و دغدغه‌های فراوانی مواجه بوده و مدیران زیادی به خود دیده است. مدیرانی که امروز بر اساس گفته پزشکان نسبت به گذشته منفعل شده و نارضایتی‌های این قشر از جامعه را به همراه داشته است از طرفی مشکلات مالی و اقتصادی گریبان بسیاری از پزشکان به ویژه پزشکان عمومی را گرفته و مطالبات و معوقات آن‌ها زیاد است.
در این میان انتشار فیش حقوقی ۲۱ میلیونی یکی از معاونان این سازمان در فضای مجازی گلایه مندی مردم و انتقاد بسیاری از پزشکان را به همراه داشته است. حقوق‌هایی که با حق عضویت پزشکان در این سازمان تامین می‌شود و ده‌ها برابر حقوق یک پزشک معمولی است. 
البته مسئولان ارشد این سازمان علیرغم انتشار فیش حقوقی، آن را نجومی نمی‌دانند و معتقدند؛ دریافت چنین حقوق‌هایی برای کسانی که شغلی پر استرس دارند و باید پاسخگوی حجم زیادی از مطالبات باشند، زیاد نیست.
از طرفی طی هفته‌های اخیر، تصویب قانون منع بکارگیری بازنشستگان در مجلس و نحوه اجرای این قانون در سازمان‌های مختلفی مورد بحث بوده و بسیاری را با، اما و اگر‌های فراوان مواجه کرده است. سازمان نظام پزشکی هم که رئیس و تعدادی از معاونان آن در سن بازنشستگی هستند و برخی حقوق‌های کلان دریافت می‌کنند از این قاعده مستثنی نبوده است.
چند روز قبل، بازرسان سازمان نظام پزشکی با استناد به این قانون و البته مصوبات جلسات شورایعالی در بهمن ماه ۱۳۹۶، خواستار لغو قرارداد و تسویه حساب با مدیران بازنشسته توسط مسئولین این سازمان شدند.
منع بکارگیری بازنشستگان در قانون سازمان نظام پزشکی نیستمحمد جهانگیری، معاون سازمان نظام پزشکی در ارتباط با قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، اظهارداشت: مسئله منع بکارگیری بازنشستگان در قانون سازمان نظام پزشکی نیامده و به عنوان مثال دکتر فاضل به‌عنوان رئیس بازنشسته نظام پزشکی، به صورت افتخاری در این سازمان فعالیت می‌کند و چیزی بعنوان دستمزد نمی‌گیرد و باید وجود ایشان در سازمان را قدر دانست.
وی افزود: رئیس کل و هیات مدیره‌ها تنها در صورتی که پست اجرایی داشته باشند دستمزد خواهند داشت. نظام پزشکی یک NGO است و رئیس آن از طریق انتخابات مجمع عمومی برگزیده شده است از طرفی نیز استفاده از وجود بزرگان در جامعه پزشکی بسیار غنیمت است و باید از تجربیات ایشان در این عرصه بهره‌مند شد. ما وجود بزرگان را در پزشکی قدر می‌دانیم و این مساله در همه دنیا و حوزه‌های کارشناسی محترم است.
فعالین حوزه پر استرس نیازمند حقوق بیشترنداما محسن مصلحی، دبیر شورای عالی سازمان نظام پزشکی، در ارتباط با قانون منع بکارگیری بازنشستگان، اظهار داشت: در سازمان نظام پزشکی در مبحث قوانین مصوبات شورای عالی سازمان نظام پزشکی ملاک است که در این مورد شورای عالی منع بکارگیری بازنشستگان در سازمان را تصویب کرده است و در واقع بکارگیری بازنشستگان در نظام پزشکی ممنوع است.
وی افزود: برخی از همکاران ما عضو سازمان نظام پزشکی هستند و کارشناس افتخاری در هیات انتظامی و دادسرا به شمار می‌روند که نیاز به تجربه و تخصص آن‌ها وجود دارد و این افراد، قانون مشمول آن‌ها نمی‌شود.
دبیر شورای عالی سازمان نظام پزشکی ادامه داد: جانبازان و اسرا نیز طبق قانون ایثارگران بوده و یکی از معاونین ما که آقای جهانگیری است، به دلیل آزاده و جانباز بودنشان مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان نمی‌شود.
وی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود برخی از معاونین این سازان حقوق‌های نجومی دریافت می‌کنند، گفت: اینکه یک پزشک یا غیرپزشک از ۷ صبح تا ۱۱ شب با شغل پرمسئولیت فعالیت کند و کار درمانی هم انجام ندهد چقدر باید حقوق بگیرد؟! کدام همکاران منتقد حاضرند در سازمانی با شغل پر استرس کار کنند و طبابت هم نکنند و در عین حال نیز پاسخگوی بسیاری از مطالبات همکاران باشند؟ 
دبیر شورای عالی سازمان نظام پزشکی گفت: بر اساس برخی از صحبت‌های مطرح شده حدود ۵۰ نفر در کل کشور در سازمان نظام پزشکی مشمول این مصوبه شورای عالی می‌شوند و تنها ۱۰ نفر از این افراد در سازمان مرکزی و تهران هستند البته قبل از این نیز با اعلام قانون منع بکارگیری بازنشستگان بسیاری خودشان رفته‌اند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
مصلحی با تاکید بر اینکه جهت اجرای قانون منع بکارگیری بازنشستگان در سازمان نظام پزشکی مسر هستیم، خاطرنشان کرد: در مورد دکتر فاضل ایشان از آنجایی که رئیس کل سازمان هستند و در مجمع با رای انتخاب شده‌اند قانون مشمول ایشان نمی‌شود و جزء مصوبه شورای عالی قلمداد نخواهد شد، ولی افرادی که طی حکم اداری در ساختار اجرایی منتصب می‌شوند اعم از معاون، مدیر یا کارمند قانون برای آن‌ها اجرا خواهد شد.
برخورد قانونی با دریافت‌کنندگان حقوق نامتعارفعزت‌الله گلعلیزاده، نائب رئیس شورایعالی نظام پزشکی در ارتباط با بازنشستگی و فیش‌های نجومی در این سازمان گفت: سازمان نظام پزشکی تابع قانون مدیریت خدمات کشوری نیست، ولی خود شورای عالی نظام پزشکی قبل از مصوبه اخیر مجلس، مصوبه‌ای داشت که بکارگیری بازنشستگان را در این سازمان ممنوع کرده است. بنده آمار دقیقی ندارم، اما در سازمان مرکزی نظام پزشکی ۵ تا ۶ نفر بازنشسته هستند. در دوره اخیر نظام پزشکی، دو معاون از سازمان نظام پزشکی حقوق دریافت می‌کنند.
وی اظهارداشت: فیشی که منتشر شده، مربوط به یکی از معاونان بود که بخشی از مبلغ آن مربوط به اضافه کار بوده است که باید بررسی شود این مبلغ اضافه کاری مربوط به چه میزان کارکرد و چند ماه است. البته باید گفت که این موضوع فضاسازی شده و می‌خواهند بگویند نظام پزشکی حقوق بالایی پرداخت می‌کند، اما این گونه نیست.
گلعلیزاده خاطرنشان کرد:شورای عالی نظام پزشکی نیز بر حسب وظیفه نظارتی، درخواست ارائه اطلاعات پرداختی همه مدیران سازمان را صادر کرده است. براساس مصوبه شورای عالی نظام پزشکی در سال ۸۴ مبنای پرداخت حقوق مسئولان سازمان بر اساس هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران است که تاکنون در سازمان نظام پزشکی به مراتب کمتر بوده است.
نائب رئیس شورایعالی نظام پزشکی گفت: بدیهی است در صورت پرداخت هرگونه حقوق نامتعارف به طور قطع بازرسان سازمان وظیفه دارند که موضوع را گزارش کنند و وظیفه شورای عالی نظام پزشکی نیز پیگیری، نظارت و برخورد قانونی خواهد بود.
بازرسان و دلسوزان به میدان می‌آیند؟دریافت این مبالغ نجومی در شرایطی اتفاق می‌افتد که بسیاری از اعضای جامعه پزشکی و پزشکان ماه هاست که دستمزد خود را به صورت کامل دریافت نکرده و اساسا این دریافتی برای بسیاری از این افراد از پزشکان عمومی دست نیافتنی است.
حالا باید دید بازرسان و دلسوزان سازمان نظام پزشکی خواهند توانست قوانین مصوب مجلس و البته مصوب خودشان در شورایعالی را در این سازمان اجرا کنند یا همچنان منابع نظام پزشکی صرف پرداخت حقوق‌های نجومی به بازنشستگان سازمانی خواهد شد که به عقیده اکثر اعضا، با جایگاه واقعی خود فرسنگ‌ها فاصله دارد؟
برچسب ها: فیش حقوقی ، حقوق نجومی ، وزارت بهداشت

منبع: خرداد

کلیدواژه: فیش حقوقی حقوق نجومی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۸۰۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد

قدس آنلاین: سخنگوی دولت در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: به پیشنهاد وزارت کار، افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی امروز در هیئت دولت تصویب شد و حقوق حداقل‌بگیران ۳۵ درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: به عنوان مثال یک فرد بازنشسته دارای همسر که یک فرزند داشته باشد، بالای ۱۰ میلیون تومان دریافتی خواهد داشت و البته سایر سطوح هم افزایش ۲۲ درصد و یک مبلغ ثابت دارند.

سخنگوی دولت در ادامه بیان کرد:  شش‌ماه از ابلاغ سیاست‌های اقتصاد دریا می‌گذرد و قرار شده بود دولت برنامه‌ی اجرایی آن را تدوین کند. این برنامه تفصیلی و زمان‌بندی‌شده در دولت به تصویب رسیده است. سازوکار اجرا و وظایف هر دستگاه مشخص شده و ۴۰ حکم دارد و مبتنی بر یک سند است.

بهادری‌جهرمی  اظهار داشت: آیین‌نامه‌ای با پیشنهاد وزارت کار در راستای اجرایی‌سازی یکی از سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی برای ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان به تصویب رسید. با این مصوبه هماهنگی، کارآمدی و انسجام در خدمت‌رسانی‌های حمایتی جوامع تحت پوشش نهادهای حمایتی را خواهیم داشت.

وی درباره برنامه دولت برای کمک به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان نیز بیان کرد: با تصویب هیئت دولت، فعلاً مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان به‌صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار خواهد گرفت تا در سطح استان هزینه شود؛ البته خسارات بیشتری رخ داده و پس از برآورد نهایی، کمک‌ها مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • حداقل حقوق بازنشستگان 35 درصد افزایش یافت
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/کمترین حقوق آن ها ۱۰ میلیون تومان می شود
  • خبر خوش سخنگوی دولت برای بازنشستگان تامین اجتماعی
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد